Ütős délután – Ritz- Carlton Pofonnap a Magyar Testőr Szövetség rendezésében. A Magyar Testőr Szövetség a Ritz-Carlton Hotel Budapest dolgozói számára biztosított egy csapatépítő jellegű harcművészeti-önvédelmi foglalkozást 2017. január 28-án, melynek során a hotel munkatársai betekintést nyerhettek a különféle küzdősportok, harcművészetek, és önvédelmi technikák komplex világába.

A hotel dolgozói, akik a legkülönbözőbb beosztásokból, küzdősportos, vagy harcművész háttérrel érkezett fiatal nők, és férfiak szakképzett instruktorok segítségével élhették túl a mozgalmas napot. A közös bemelegítést követően formagyakorlatok következtek, együtt gyakoroltak az évek óta sportroló résztvevők, a kezdő kollégákkal, és az instruktorokkal, akik újra és újra bemutatták, végrehajtották a nehezedő feladatokat. Az edzés során terítékre kerültek az ütések és rúgások mellett a fogások, fogásbontások is, melyek hétköznapi önvédelmi helyzetekben is hasznos képességet jelentenek. A tanulást egy-egy elleni barátságos mérkőzések zárták le, az arra jelentkező bátrak között.

A legfontosabb természetesen az egészséges testmozgás mellett a jó hangulat volt, ami a pozitív visszajelzések alapján nem is maradt el, így a résztvevők egy tartalmas, hasznos, és szó szerint ütős foglalkozáson vehettek részt!

Köszönjük a megkeresést a Ritz-Carlton Hotel Budapest csapatának, és a helyszín biztosítását a Predator Gym-nek!